Medici de familie

Platforma informatică Pandemic Controller vine în sprijinul medicilor de familie pentru a-i ajuta în oferirea unui tratament optim pacienților pozitivi covid-19 care au fost evaluați la spital, dar care vor urma tratamentul la domiciliu!

Platforma oferă informații legate de Fișa Pacientului , cât și recomandări automate legate de stadiul bolii, tratamentul aferent și atenționările specifice. Toate informațiile sunt în continuă actualizare, sunt adaptate pentru medicii de familie, recomadările fiind făcute ținând cont de protocolul național și de experiența concretă a d-nului doctor Virgil Musta în tratarea pacienților covid 19.

PRECIZĂRI IMPORTANTE!

  • această platformă NU înlocuiește CORONA FORMS, chestionarele de evaluare sau orice alte aplicații sau documente primite de către medicii de familie de la Ministerul Sănătății sau DSP, acestea vor fi utilizate în continuare, conform instrucțiunilor primite
  • în această platformă NU veți găsi toți pacienții testați pozitiv covid19 care se regăsesc în CORONA FORMS, pentru că această platformă este dedicată NUMAI pacienților testați pozitiv care au fost la spital pentru evaluare, dar nu au rămas internați, ci au mers la domiciliu pentru tratament, sub monitorizarea medicilor de familie
  • medicul de familie a cărui pacient a fost introdus de către spital în aplicație după evaluare va fi notificat automat pe e-mail și pe telefon prin sms
  • adresele de e-mail, precum și numerele de telefon ale medicilor de familie sunt cele care se regăsesc în lista cabinetelor de medici de familie publicată pe site-ul CNAS. Dacă unii medici de familie nu folosesc uzual acea adresă sau acel număr de telefon, sunt rugați să ne trimită noile date de contact pe adresa de e-mail pandemic.controller@citydoctors.ro.
  • în aplicație puteți vizualiza (fără a putea edita) Fișa pacientului, cât și recomandările făcute automat de aplicație referitoare la stadiul bolii, la schema de tratament recomandată, cât și diverse atenționări de care trebuie ținut cont.
  •  

Aceasta platformă informatică oferă RECOMANDĂRI ȘI ATENȚIONĂRI care pot ajuta medicii de familie în alegerea tratamentului optim , dar întotdeauna MEDICUL ARE DECIZIA FINALĂ asupra încadrării într-o anumită formă a bolii, asupra schemelor de tratament ce vor fi aplicate sau asupra investigațiilor necesare fiecarui pacient!

Mulțumiri comunității pentru sănătate City Doctors și specialiștilor din diverse domenii care au contribuit voluntar, fiecare cu energia, timpul și expertiza lor, cât și mulțumiri speciale companiei de software ASGARD SYSTEMS din Timișoara, care s-a implicat chiar de la început în acest proiect, în mod voluntar, dar dedicați total și cu mare profesionalism în dezvoltarea acestei platforme!

Pentru alte detalii legate de folosirea aplicației, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail: pandemic.controller@citydoctors.ro.